Heb jij ervaring met Jaaah zorgverzekering?

Wat zijn de ervaringen met zorgverzekering Jaaah? In 2021 is er een nieuw merk in de zorgverzekeringsmarkt. De grote oranje letters met Jaaah vallen op in de lijst met aanbieders en vergelijkers. Hoe gaan zij het doen?

Jaah is een nieuw label van zorgverzekeraar ONVZ. in 2021 proberen zij een deel van de markt van zorgverzekeringen te veroveren in het goedkopere segment. Veel jongeren zullen zich dus aangesproken voelen door de ‘nieuwe’ zorgverzekeraar in 2021. Een jaar waarin zij zich mogen bewijzen zodat klanten een positieve ervaring krijgen bij deze zorgverzekering.

Prijs Jaaah 2021

De prijzen die Jaaah hanteert voor hun zorgverzekeringen zijn relatief laag. Bij 385 euro eigen risico is de prijs 115 euro per maand. Je krijgt hiervoor een vrije ziekenhuiskeuze, gratis tandongevallenverzekering en een handige app om alles te regelen.

Verhogen eigen risico Jaaah

Goedkoper is de premie als je wat risico durft te nemen. Als je weinig zorg verwacht en je hebt een spaarpotje als het toch even mis gaat en je wel zorg nodig hebt, dan kun je je eigen risico verhogen tot maximaal 885 euro. In ruil hiervoor geeft Jaaah net als veel andere zorgverzekeraars korting. De ervaring leert dat dit best kan oplopen. Bij Jaaah betaal je in 2021 bij een hoog eigen risico van 885 euro 89 euro per maand. Nog goedkoper? Dan kun je niet per maand, maar per jaar betalen. Dit geeft nog eens een korting van een klein 2 euro per maand. De prijs zit dan gemiddeld op 87,22.

Ervaar gemak met de Jaaah app

Jaaah heeft net als veel andere labels van zorgverzekeraars die zich op jongeren en studenten richten een gemakkelijke app waarmee je alles kunt regelen.

Afsluiten van de Jaaah zorgverzekering

Meer informatie en gemakkelijk afsluiten van de Jaaah zorgverzekering gaat via de website van Jaah. Good luck!

Plaats een reactie