Zorgpremie Menzis blijft in 2018 gelijk

Menzis zorgverzekering 2018De zorgpremie van zorgverzekeraar Menzis blijft in 2018 hetzelfde als dit jaar. Dit geldt voor alle drie de soorten zorgverzekeringen die Menzis heeft. De zorgverzekeraar biedt een budget, natura en restitutie basiszorgverzekering aan. Menzis is één van de grote vier zorgverzekeraars van Nederland met 2,1 miljoen verzekerden. CZ maakte gister bekend dat de zorgpremie in 2018 stijgt terwijl VGZ en ZilverenKruis nog geen premie hebben bekendgemaakt.

Stabiele zorgpremie

Het lijkt er op dat we in elk geval geen enorme stijgingen hoeven te verwachten van de zorgpremie. Eerder was dit wel voorspeld. Door minder hard stijgende zorgkosten én door inzet van reserves door de zorgverzekeraar zijn de zorgpremies aardig in toom te houden.

Menzis basis voordelig

Budgetpolis (natura)
Bij hoog eigen risico €20 korting p/m.
Keuze uit beperkte zorgaanbieders
65% vergoeding bij zorgverleners zonder contract
Regel alles online

€103,00

Meer info en direct afsluiten

Menzis basis

Natura polis
Bij hoog eigen risico €20 korting p/m.
Keuze uit ruime zorgaanbieders
75% vergoeding bij zorgverleners zonder contract
Regel je zorgtaken online

€119,00

Meer info en direct afsluiten

Menzis basis vrij

Restitutiepolis
Bij hoog eigen risico €20 korting p/m.
Volledige vergoeding bij alle zorgverleners
100% vergoeding van gebruikelijk tarief bij zorgverleners zonder contract
Regel alles online

€122,00

Meer info en direct afsluiten

Hoog eigen risico Menzis

Als je je eigen risico verhoogd bij Menzis krijg je maximaal 20 euro per maand korting. Dit is 240 euro per jaar. Let wel op dat in geval dat je toch veel zorg nodig hebt volgend jaar, je het eigen risico kan betalen. Denk je weinig zorg nodig te hebben, dan is het eigen risico verhogen vaak het gokje waard.

Aanvullende verzekeringen 2018 Menzis

Menzis biedt in 2018 ook enkele aanvullende zorgverzekeringen aan. Hierbij geldt uiteraard geen eigen risico. De prijzen van deze aanvullende pakketten blijven bijna gelijk aan dit jaar. Ook de tandartsverzekering hoort hierbij.

Andere merken van Menzis

Menzis heeft ook het merk Anderzorg en de zorgverzekering van HEMA onder hun hoede. Deze prijzen zijn nog niet bekend. Beide labels van Menzis willen behoren tot de stunters onder de zorgverzekeraars. Zorgverzekeraars maken deze de prijzen van de stuntpolissen zo laat mogelijk bekend om de goedkoopste van 2018 te kunnen zijn.

Plaats een reactie