Zorgpremie Ditzo stijgt licht in 2018

Zorgverzekeraar Ditzo laat de zorgpremie in 2018 licht stijgen. De prijs van de basisverzekering gaat twee euro per maand omhoog. Dit is een lichte stijging van 24 euro per jaar. Hierdoor betaal je bij Ditzo bij een standaard eigen risico van 385 euro 102,95 euro per maand.

Vrije zorgkeus

De basisverzekering van Ditzo is een combinatiepolis. Je hebt hierin 100% vrije zorgkeuze van arts of ziekenhuis. Ditzo heeft met zeer veel zorgaanbieders een contract. Bij zorgverleners die geen contract hebben met Ditzo betaal je een klein deel van de zorg zelf. Ditzo is de goedkoopste vrije zorgkeuze zorgverzekering in 2018.

> Premie Ditzo berekenen

Aanvullende zorgverzekering Ditzo

De aanvullende zorgverzekeringen die Ditzo in 2018 aanbiedt stijgen iets in prijs. De Zorg Goed, Zorg Beter en Zorg Best stijgen van tot maximaal vier euro per maand. Ook de tandartsverzekeringen kennen een kleine stijging van de premie

Eigen risico korting Ditzo

Bij het verhogen van het eigen risico in 2018 naar het maximale van 885 euro krijg je bij Ditzo 15 euro per maand korting. Dit is een korting van 180 euro per jaar.

Ditzo Pechvogelhulp

Net als dit jaar krijgen alle klanten van Ditzo in 2018 gratis ‘pechvogelhulp’. Je bent bij een ongeval dan verzekerd voor nog eens 10.000 euro extra. Handig als je door een val twee nieuwe tanden nodig hebt. Deze worden normaal niet vergoed. Kijk op de website van Ditzo voor alle voorwaarden van de gratis pechvogelhulp 2018.

Zorgverzekering kiezen

De overstapperiode is weer volop bezig. Tot eind december heb je de kans om een andere zorgverzekering te kiezen. Vergelijken is aanbevolen. Zo weet je of je nog goed zit bij je huidige zorgverzekeraar met de premie en de dekking of dat je eventueel moet overstappen. Kies met ons een zorgverzekering met onze handige tool.

Vergelijk alle zorgverzekeringen

Plaats een reactie