ZorgDirect en Salland zorgverzekering verlagen premie

ZorgDirect en Salland zorgverzekering 2018ZorgDirect en Salland verlagen de prijzen van hun zorgverzekering 2018. Salland komt met een zeer grote daling. De zorgverzekering van Salland is in 2018 138 euro goedkoper dan dit jaar. Dit is enorm en kan geen enkele zorgverzekeraar nazeggen. De zorgpremie voor de Salland verzekering komt uit op 101,50 euro per maand bij een eigen risico van 385 euro. ZorgDirect komt ook met een daling, als is het minder spectaculair dan Salland. De zorgpremie daalt met 1,45 euro per maand naar 113,50 euro per maand.

Zorgverzekering Salland

Salland is een regionale zorgverzekering exclusief voor inwoners van de regio Salland (het westen van Overijssel). De zorgverzekering is dus niet voor iedereen af te sluiten. Salland heeft op dit moment 52.000 klanten in die regio aan zich gebonden. Risicodrager van deze zorgverzekering is Eno. Niet heel bekend. Hun marktaandeel in heel Nederland is 0,8 procent.

> Salland Zorgverzekering aanvragen

Mensen in de regio Salland doen er goed aan deze zorgverzekeraar serieus in overweging te nemen bij het vergelijken en afsluiten van de zorgverzekering 2018.

Inkoop in de regio

Omdat Salland exclusief voor inwoners van de regio Salland is, kan de verzekeraar gericht inkoop doen bij zorgverleners in de regio. Door zorg gericht in te kopen en goede afspraken te maken kan Salland nu een goedkope zorgpremie aanbieden. Het kan niet anders dan dat Salland deze overstapperiode veel nieuwe klanten gaat krijgen in de regio.

ZorgDirect

Risicodrager Eno heeft voor de rest van Nederland het zorgverzekeringslabel ZorgDirect. Ook deze premie daalt iets in 2018. Toch is ZorgDirect veel duurder dan Salland. Je betaalt in 2018 voor een ZorgDirect verzekering 113,50 euro per maand. Verhoog je je eigen risico tot het maximum van 500 euro? Dan krijg je 17,50 euro per maand korting. Als verzekerde van ZorgDirect kun je overal bij alle zorgverleners in Nederland terecht. De polis is namelijk per 2018 een restitutiepolis.

> ZorgDirect aanvragen

Plaats een reactie