Ook prijs Univé zorgverzekering 2018 omhoog

Unive zorgverzekering 2018De prijs van de zorgverzekering van Univé in 2018 stijgt enkele euro’s per maand. De natura polis Univé Zorg Geregeld stijgt met 3,25 euro per maand naar een zorgpremie van 116,50 euro. De Univé Zorg Vrij polis is een restitutieverzekering met volledige keuze vrijheid van zorgaanbieder. Deze premie stijgt met vier euro naar 121,25 euro per maand. Univé geeft aan de kleine stijgingen vooral komen door een kleine uitbreiding van het basispakket en de stijgende kosten in de zorg.

> Univé Vrij Premie berekenen

> Univé Geregeld Premie berekenen

> Univé Select Premie berekenen

Univé Zorg Select 2018

De premie van de budget natura verzekering van Univé, de Univé Zorg Select is de prijs nog niet bekendgemaakt. Hiermee wacht Univé zo lang mogelijk om een concurrerende prijs neer te zetten ten opzichte van de andere budget zorgverzekeringen.

Korting eigen risico Univé

Bij het verhogen van het eigen risico geeft Univé korting op de basisverzekering. De korting bij het maximale eigen risico van 885 euro in 2018 is 15 euro per maand. Hieronder zie je alle kortingen per 100 euro meer eigen risico in 2018.

​Totaal eigen risico 2018 ​​​   Korting op de zorgpremie
€ 385,- ​€ 0,-
€ 485,- € 4,-
​€ 585,- € 6,-
€ 685,- ​€ 9,-
€ 785,- € 12,-
​€ 885,- ​€ 15,-

Aanvullende zorgverzekering Univé

De premies van de aanvullende pakketten van Univé stijgen ook licht. Voordeel bij Univé is dat de prijs voor de aanvullende zorgverzekeringen bij iedereen gelijk is. Het maakt dus niet uit hoe oud je bent. Zilveren Kruis bijvoorbeeld hanteert een leeftijdsgebonden zorgpremie voor de aanvullende pakketten.

Univé heeft de medische acceptatie voor bijna alle aanvullende pakketten geschrapt. Alleen voor de meest uitgebreide tandartsverzekering Tand Best geldt nog een medische acceptatie.

Univé heeft in totaal drie aanvullende zorgverzekeringen: Aanvullend Goed, Aanvullend Beter en Aanvullend Best. De zorgverzekeraar biedt drie tandartsverzekeringen in 2018: Tand Goed, Tand Beter en Tand Best.

Risicodrager van Univé is VGZ.

Plaats een reactie