Interpolis prijsvechter zorgverzekering 2018

Interpolis zorgverzekering 2018Verzekeringsmaatschappij Interpolis komt met een prijsvechter in de zorgverzekeringsmarkt. Dat heeft het concern zojuist bekendgemaakt. Interpolis had dit jaar nog alleen de ZorgActief basisverzekering. Deze wordt twee euro per maand duurder in 2018. Een kleine stijging. Het grootste nieuws is echter dat zij per 2018 ook de ZorgCompact zorgverzekering aanbieden. Interpolis wacht zo lang mogelijk tot de deadline van morgennacht met het bekendmaken van die zorgpremie. Daarmee boort Interpolis een nieuwe doelgroep aan.

ZorgCompact

VGZ kondigde juist aan te stoppen met haar budgetpolis. Interpolis vult dit gat nu waarschijnlijk aan. Dat is goed nieuws voor consumenten die gaan voor de goedkoopste zorgverzekering 2018. Interpolis heeft al aangegeven dat de ZorgCompact verzekering een ruime keuze heeft in ziekenhuizen en er kleinere aanvullende verzekeringen zijn af te sluiten. Denk hierbij aan een vergoeding voor enkele keren fysio- of oefentherapie. Ook zit er een tandartsvergoeding in het aanvullende pakket van Interpolis ZorgCompact. Zo krijg je een vergoeding voor een jaarlijkse controle bij de tandarts en een jaarlijkse gebitsreiniging.

ZorgActief 2018

De ZorgActief basisverzekering van Interpolis kent een nieuwe prijs van 106,35 euro per maand. De stijging is beperkt.

Rabobank

Interpolis is een label van de Rabobank. Achmea is risicodrager voor de zorgverzekering. De Interpolis zorgverzekering is dan ook alleen af te sluiten via de Rabobank. Ook niet Rabobank klanten kunnen deze verzekering gewoon afsluiten. Klanten van de Rabobank ontvangen 15% collectiviteitskorting op aanvullende zorgverzekeringen van Interpolis.

Een reactie plaatsen