Anderzorg houdt zorgpremie 2018 op 102 euro

Anderzorg zorgverzekering 2018Zorgverzekeraar Anderzorg dingt dit jaar weer mee om de goedkoopste zorgverzekering van 2018 te worden. Zij houden de zorgpremie in 2018 gelijk aan dit jaar. Een basis zorgverzekering kost bij Anderzorg in 2018 102 euro per maand. Goedkoper kan, maar dan moet het eigen risico verhoogd worden.

Anderzorg heeft zich de afgelopen jaren als stunter in de zorgverzekeringsmarkt gezet. De premie is altijd één van de laagste. Omdat Anderzorg een echte internetverzekering is, dus alles gaat digitaal per site of app, zijn veel jongeren verzekerd bij Anderzorg. Anderzorg is onderdeel van Menzis.

Basisverzekering

Anderzorg biedt één basisverzekering aan. Dit is een naturaverzekering. Je hebt hierbij een ruime zorgkeus. Anderzorg heeft onder andere contracten met alle ziekenhuizen. Je kunt dus overal terecht. Bij andere zorg heeft Anderzorg niet met iedereen een contract. Je krijgt bij een niet-gecontracteerde aanbieder minder vergoed dan 100%.

> Zorgpremie Anderzorg 2018 berekenen

Aanvullende verzekering Anderzorg

De prijs van de aanvullende verzekeringen van Anderzorg blijven gelijk. Bij Anderzorg zijn modules af te sluiten met aanvullende vergoedingen in één pakket. Ook zijn er losse modules af te sluiten heel gericht op een bepaalde zorgvraag. Zo kun je een module afnemen met alleen fysiotherapie, tandheelkunde (tandartsverzekering) of buitenlanddekking.

Eigen risico verhogen Anderzorg

Anderzorg biedt een forse korting aan bij het verhogen van het eigen risico naar het maximale tarief van 500 euro. Dit bedrag komt bovenop de 385 euro verplicht eigen risico. In 2018 krijg je 25 euro per maand korting bij het maximale vrijwillig eigen risico. Dit is 300 euro per jaar korting.

Zorgverzekering vergelijken

Ook dit jaar is het vergelijken van zorgverzekeringen weer nodig. Niet alleen lopen de prijzen uiteen maar ook zeker de dekking van aanvullende verzekeringen. Betaal je niet iets wat je nooit gebruikt? Of is er juist een goede vergoeding voor zorg die jij nodig hebt in 2018? Weet het binnen enkele minuten via onze zorgverzekering vergelijker 2018. Bij ons hoef je geen ingewikkeld account aan te maken, maar stap je rechtstreeks over bij de zorgverzekeraar.

Vergelijk alle zorgverzekeringen

Plaats een reactie