Goedkoopste zorgverzekering 2018

goedkoopste zorgverzekering 2018Wat is de goedkoopste zorgverzekering 2018? Deze vraag is feitelijk te beantwoorden. Maar er zijn veel keuzes in welke soort zorgverzekering je wilt, of je een hoog of een laag eigen risico wilt en of je maandelijks of jaarlijks wilt betalen. Voor al deze verschillende keuzes zetten wij op deze pagina de goedkoopste zorgverzekering 2018 voor je op een rij. Zo lees je over:

  1. De goedkoopste zorgverzekering bij laagste – verplichte – eigen risico
  2. De goedkoopste zorgverzekering bij hoogste eigen risico (het vrijwillig eigen risico)
  3. Goedkoopste natura zorgverzekering 2018
  4. Goedkoopste restitutie zorgverzekering 2018
  5. Goedkoopste combinatiepolis 2018
  6. Goedkoopste budget zorgverzekering 2018
  7. Goedkoopste zorgverzekering 2018 met vrije ziekenhuiskeuze
  8. Goedkoopste tandartsverzekering 2018 tot 250 euro
  9. Goedkoopste tandartsverzekering 2018 tot 1000 euro

Let op: zodra alles over de zorgverzekering 2018 bekend is, wordt deze pagina bijgewerkt.

Bij een (zuivere) restitutiepolis heb je 100% vrije zorgkeuze. Je mag zelf weten naar welke zorgaanbieder zoals ziekenhuis, huisarts, apotheek, fysiotherapeut, kraamzorg, verloskundige enzovoort gaat. Ook als een zorgverzekeraar geen contract heeft met de zorgaanbieder hoef jij niks bij te betalen. Je hebt dus een gehele vrije zorgkeuze. Uiteraard betaal je wel gewoon het eigen risico als het om zorg uit de basisverzekering gaat waarbij het eigen risico geldt. De goedkoopste restitutiepolis in 2018 bij het verplichte eigen risico is XX. Bij XX betaal je XX euro per maand. Op de tweede plaats van goedkoopste restitutiezorgverzekering 2018 staat XX. Daar betaal je maandelijkse XX euro voor de basisverzekering. De top 3 wordt afgesloten door XX.  Hier betaal je XX per maand in 2018.

Bij het maximale eigen risico van xx euro in 2018 is zorgverzekeraar XX de goedkoopste als restitutiepolis. Hier betaal je maandelijks xx euro. Nummer twee is XX met XX euro en de derde plaats van de goedkoopste restitutiepolis van 2018 is XX met xx euro per maand.

Bij een jaarlijkse betaling krijg je bij veel zorgverzekeraars korting op de premie. Meestal is dit 2 of 3 procent. De top 3 met goedkoopste restitutie zorgverzekeringen 2018 wijzigt hierdoor. Hieronder zie je de goedkoopste restitutiepolissen van 2018 bij een jaarbetaling bij het vrijwillig eigen risico van XX euro en bij het ophogen hiervan tot xx euro eigen risico.

Combi

Een combinatiepolis is eigenlijk een niet-zuivere restitutiepolis. Je hebt 100% keuzevrijheid naar welke zorgaanbieder je gaat. Verschil met een restitutiepolis is echter dat als je naar een zorgaanbieder gaat waar je zorgverzekeraar geen contract mee heeft, je alleen het ‘normale’ tarief vergoedt krijgt. Dus niet één op één de rekening. De goedkoopste combinatiepolis in 2018 bij het verplicht eigen risico is XX. Deze combinatiepolis kost Xx euro per maand. Op de twee plek als goedkoopste combinatie zorgverzekering 2018 staat zorgverzekeraar XX met XX euro per maand. Bij het maximaal eigen risico van XX euro in 2018 verschuift de top 3. Zorgverzekeraar XX biedt de goedkoopste combinatiepolis aan bij het maximale eigen risico.

De top 3 goedkoopste combinatiepolis 2018 bij een jaarbetaling staat in onderstaande tabel. Ook hier maken we onderscheidt in het hoogste eigen risico of alleen het hebben van het verplicht eigen risico.